За нас


ЛИЦЕНЗОНОСИТЕЛ:
БФС


Български футболен съюз е спортната федерация, която е лицензирана от Министерство на младежта и спорта да извършва спортна дейност „футбол“ на територията на страната. Съюзът е сдружение с нестопанска цел, което обединява футболни клубове и техни сдружения, регистрирани като юридически лица на територията на Република България. БФС е единствената спортна организация, призната от ФИФА и УЕФА, която представлява българския футбол в страната и в чужбина. Съгласно договора си с EA SWISS Sàrl, Български футболен съюз е лицензоносител на правото да организира официалните квалификации за излъчване на българските участници в EA SPORTS FIFA 21 GLOBAL SERIES.

BFU EN GRADIENT copy (1)

ОФИЦИАЛЕН ОПЕРАТОР ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

СПОРТС МЕНИДЖМЪНТ БЪЛГАРИЯ

Спортс Мениджмънт България e българска компания с десетгодишен опит в областта на спортния мениджмънт и маркетинг. Дружеството е специализирано в управлението на спортни организации и спортна инфраструктура. Още от създаването си през 2011 година Спортс Мениджмънт България развива дейност и в областта на социалното предприемачество, като пример в тази посока е „Отбор на надеждата“ - най-успешният проект за социално включване на младежи в неравностойно положение в страната. Чрез футболни тренировки и участие на световни първенства по футбол за бездомни хора екипът на спортно-социалната инициатива изгражда в участниците ценни качества и умения, които до момента дават 100% успеваемост при тяхната интеграция в българското общество. Спортс Мениджмънт България навлезе в сферата на електронните спортове през пролетта на 2020 година, когато като част от оперативното управление на Българска федерация по баскетбол организира „БФБ е-баскет лига“ – първото официално електронно първенство в страната, проведено от федерацията в съответния спорт. В периода от октомври до декември миналата година, в партньорство с БФС и „Спортал“, компанията организира и “WINBET е-футбол лига“ – първото електронно първенство по футбол с български отбори и играчи. Спортс Мениджмънт България е официален оператор на eFirst League на основата на договорните си отношения с EA SWISS Sàrl и Български футболен съюз.

SMS logo BLACK.

ОФИЦИАЛEН ПАРТНЬОР:


КИЙ ИВЕНТС ЕНД КОМУНИКЕЙШЪН


КИЙ Ивентс енд Комуникейшън е създадена през 2014 година и пиар агенция фокусирана в комуникационното обслужване на големи събития в България и Европа, като предлага още маркетинг консултации и спонсорства. Компанията е съорганизатор на най-голямата гейминг лига в България – A1 Gaming League, както и организатор на най-голямото събитие за поп култура у нас, Aniventure Comic Con. Част от портфолиото на агенцията е и новосъздадената KEY Academy, която менажира таланти, актьори инфлуенсъри и професионални геймъри.

KEY-final_logo_bw_

Свържете се с нас!


Оставете вашето съобшение

     

    Готов ли си?


    Регистрирай се в турнир! Бъди част от играта!


    ИГРАЙ